Vrolijk Nieuwjaarsconcert 2019 in het Barontheater

sfeerimpressie Voorjaarsconcert 2018
24 april 2018
Muziekvereniging Uit Vriendschap collecteert voor Oranjefonds
7 juni 2019

Vrolijk Nieuwjaarsconcert 2019 in het Barontheater

Op zaterdag 12 januari gaven de muzikanten van Uit Vriendschap onder leiding van dirigent Hans Toebes een prachtig Nieuwjaarsconcert in een uitverkocht Barontheater in Opende.

 

Tijdens het concert kon het publiek genieten van bekende melodieën als A whiter shade of pale, A Morricone portait en Abba.

De uitvoering van Mahna, Mahna gaf een vrolijke noot aan de avond door een grappige variatie op de muppets uit te beelden. Ook stonden  bijzondere nummers op het programma als Cornfield rock, The Irish Blessing en Spiritual moments.  En natuurlijk kan op een nieuwjaarsconcert The Second Waltz en de Radentzky Mars niet ontbreken.

Tussen de muziekstukken door zong singer-songwriter Albert van der Tuin mooie covers als Proud Mary en Run to you.  Ook kon het publiek genieten van Jolene en The Letter. En het, voor velen in het publiek bekende, “Liwwarder Blues” werd uitbundig meegezongen.

Het uitbundige applaus van het publiek aan het eind van de avond gaf aan dat men heeft genoten. Ook de leden van de muziekvereniging kijken terug op een geslaagd concert. De avond werd afgesloten door een gezellig samenzijn van muzikanten en publiek in het Barontheater.

 

Nieuwe jassen

Voor de pauze werd de nieuwe jas van de muziekvereniging geshowd, die zal worden gedragen bij de optredens buiten. Deze jassen zijn mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Santexo Bedrijfskleding

S&M Keukens

Remon Waterontharders

Levensmiddelenbedrijf De Horn

Uiteraard bedankte voorzitter Brigitta Huirne hen namens alle muzikanten hartelijk voor hun bijdrage.