Voorjaarsconcert 2022

Sfeervol concert van Muziekverenging Uit Vriendschap
17 november 2019

Voorjaarsconcert 2022

Na twee jaar afwezigheid is Muziekvereniging Uit Vriendschap terug in het Barontheater met een voorjaarsconcert, op zaterdag 2 april a.s. vanaf 20.00 uur. Het is het eerste concert onder leiding van de nieuwe dirigent, Wilma Nabring-Hooijsma.

Speciale gast: Johan Timersma
Het thema van dit voorjaarsconcert is ‘Sing & Swing’. Het muzikale programma is hier helemaal op afgestemd, met de Top2000 als inspiratiebron: van The Beatles tot Elton John en van Procol Harum tot Danny Vera. Onze muzikale gast Johan Timersma singt & swing met ons mee maar zal ook eigen nummers ten gehore brengen.

Al jarenlang is Johan Timersma een graag geziene artiest in de regio. Met zijn gevarieerde repertoire weet Johan op ieder feest, concert of festival een geweldige sfeer neer te zetten. We zijn dan ook ontzettend blij dat hij bij ons is op 2 april.

Tickets nu verkrijgbaar
Tickets à € 7,50 zijn verkrijgbaar via de site van het Barontheater. We hopen op wederom een volle zaal.